kafa

JAKA kafa

Kafa JAKA je posebno izbalansirana i sveže pržena kafa. Mlevena je na tradicionalan način, koji joj daje finu teksturu, jak i pun ukus, kao i dobro poznat miris JAKE crne kafe.

SAZNAJTE VIŠE
mleko

Cremoso Latte

Cremoso Latte je mleko namenjeno profesionalnim baristima, razvijeno u Italiji a proizvedeno u Srbiji, na osnovu jedinstvene i inovativne tehnologije proizvodnje zahvaljujući kojoj su omogućene posebne performanse pri pravljenju mlečne kreme. Savršeno je za sve vrste kafa, pripremu toplih i hladnih napitaka kao i za kuvanje.

SAZNAJTE VIŠE
konditori

Sorriso krem

Sorriso lešnik - kakao krem koriste profesionalni poslastičari za torte, kolače i palačinke, a radovaće mu se i Vaši ukućani! Napravljen u Italiji, po specijalnoj recepturi od najkvalitetnijih sirovina i upakovan u ekonomično pakovanje od 1kg, Sorriso je pravi izbor za Vas.

SAZNAJTE VIŠE
mlečni proizvodi

Filo pavlake

Pavlaka za kuvanje Filo proizvodi se u renomiranoj Italijanskoj mlekari. Može da se koristi za spremanje lazanja, soseva uz razne testenine, uz piletinu i druge vrste mesa.

SAZNAJTE VIŠE
ulja

Dante maslinovo ulje

DANTE ekstra devičansko maslinovo ulje je "100% italijanski" prirodni sok od probranih italijanskih maslina, od kojih su sačuvana sva svojstva, kako organska, tako i hranljiva. Balans sastojaka Dante maslinovog ulja zadovoljava ukus i najzahtevnijih potrošača. U kulinarstvu je idealno za harmoniju ukusa sosova, pečenja i drugih jela.

SAZNAJTE VIŠE
sredstva za higijenu

HoReCa Hygienic

Proizvodi Horeca Hygienic su proizvedeni po najvišim standardima kvaliteta kako bi zadovoljili stroge kriterijume upotrebe u profesionalne svrhe.

SAZNAJTE VIŠE